Tilauksiin sisältyy maksuvelvollisuus.  Maksamatta jättäminen tai se ettet nouda pakettiasi ei ole sama kuin tilauksen peruuttaminen. 

Verkkokaupasta voi tilata toimituksia vain Manner-Suomeen. Ulkomaille toimitettaessa ota erikseen yhteyttä sähköpostitse.

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuollon Lähellä pakettitoimitusta. Tuotteet lähetetään kahden seuraavan arkipäivän aikana. Pakettitoimituksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. 

Toimituskulut

 Maksamme kaikki lähetyskulut yli 50 euron tilauksista Manner-Suomeen.  Alle 50 euron tilauksiin lähetyskulu päivittyy tuotteiden mukaan. Tuotteilla voi olla erilaisia vaihtoehtoja lähetyskululle. Painon ja koon mukaan järjestelmä tarjoaa kaikki vaihtoehdot, jotka ovat käytössäsi joten voit valita toimitus kirjeenä jos järjestelmä sitä tarjoaa.   Mikäli olet epävarma, kysy reetan.ruutu@kolumbus.fi tai soita 0400 858 615. Pidätämme oikeuden vaihtaa pakettitoimituksen kirjetoimitukseksi tai päinvastoin, jos se on mahdollista. Palautamme tällöin postimaksujen erotuksen.

Maksutavat

Hyväksymme Suomalaisisten pankkien verkkomaksut.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Reetan Ruutu Oy tai www.reetanruutu.fi

Meillä ei ole mahdollista maksaa luottokorteilla eikä osamaksulla erillisten palveluntarjoajien kautta.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi


Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Hinnoittelu

Meillä ei ole ilmaisia tuotteita ellei tuotteen tiedoissa lue että kyseessä on kaupanpäällinen. Nollahintaisia tuotteita emme toimita.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan kuljetettavaksi kahden seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Jos tilaus toimitetaan osissa maksaa Reetan Ruutu Oy jälkitoimitusten kuljetusmaksun.

Tuotepalautukset

Mikäli olet tyytymätön ostokseesi voit palauttaa sen 14 vrk kuluessa. Paketti saa olla avattu myös alkuperäispakkauksestaan. Palautuksesta aiheutuvat lähetyskulut maksaa asiakas. Mikäli käytät asiakaspalautusjärjestelmää, vähennämme palautuskulut palautettavasta summasta. 

Viallisen tuotteen palautus

Sovi viallisen tuotteen palauttamisesta etukäteen. Jos tuote on rikkoutunut voi pelkkä valokuva riittää hyvityksen saamiseen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta reetan.ruutu@kolumbus.fi tai puhelimella numerosta 0400 858 615. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen uuteen tuotteeseen. Jos tuote on loppu, palautamme rahat.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti tai matkahuolto huolellisesta pakkaamisestamme huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus noutopaikassa tai ota valokuva lähetyksestä virkailijan läsnäollessa. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja vain rikkoutuneen tuotteen palauttamiskuluista vastaa myyjä.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta tai reetan.ruutu@kolumbus.fi
- Puhelimella numerosta 0400 858 615