Markkinakausi se kohta alkaa

Markkinakausi se kohta alkaa

Syksy saapuu kohtapuoliin vaikka vielä saadaan nauttia varsin kesäisistä keleistä. 

Syksyn markkinakauden aloittaa Porvoossa Ostosten yö 30.8 klo 17-22. Myymälät ovat auki normaalia pidempään ja kauppiaita jalkautuu kadunreunaan Vanhassa Porvoossa. Itse olen Nelly´s Art & Craft puodin ulkopuolella joulukorttitelineellä ja korttipaketeilla. Minna Immosen joulukortit maksavat edelleen 0,30 / kpl irtomyynnissä.  Myymälän sisällä ovat Muumituotteeni yhdessä 40 muun myyjän tuotteiden kanssa. Sisällä tuotetarjouksia ja alennuksia. 

Heti perään lauantaina 31.8 on Järvenpäässä perinteiset Maa-Elää markkinat kävelykatu Jannella. Kotinurkilla pidettäviin markkinoihin osallistun nyt noin 15 kerran. Paikkani on kauppakujan edessä, siinä lähellä Pentikin myymälää. Mukana joulukortit, adventtikalenterit, etenkin saksalaiset adventtikalenterit, piparimuotit, jotain muumituotteita, joulujulisteita ym.

7-8.9 on vuorossa Sirkusmarkkinat Keravalla. Näistä perinteisistä syysmarkkinoista olen ollut pois monta vuotta mutta nyt pääsen mukaan. Paikka on vielä hieman avoin mutta siinä Hesburgeria vastapäätä Sibeliuksenkadulla jossain olen.

Tammisaaren markkinat ovat 19-21.9 torstaista-lauantaihin ja heti perään sunnuntaina Hyrylän suurmarkkinat. Tammisaaressa EIF.in kahvilaa vastapäätä, jos tänä vuonna tulevat,  Hyrylässä markkinat eivät ole niin laajat etteikö minua löytäisi

Salon markkinat ovat 26-28.9 myös torstaista lauantaihin. Jos karttaa katsoo, olen ympyrässä. 

Siinähän sitä syyskuuksi olikin tapahtumaa kerrakseen. 

Lokakuussa jo ostetaan kaikkea kivaa jouluun mutta adventtikalenterit pitävät pintansa. 5-6.10 Tikkurilan maalaismarkkinoilla minulla on uusi paikka, hmm. mitenköhän sitä luonnehtisin, ehkä kannattaa katsoa etusivua verkkokaupasta niin päivittelen sen lähempänä sinne näkyviin.

18-19.10 on Itäkeskuksen maalaismarkkinat ja heti perään sunnuntaina 20.10 Lohjan suurmarkkinat. 

Syksyn ehdoton kohokohta on Helsingin kirjamessut Helsingin messukeskuksessa 24-27.10 Neljä päivää paikallaan, kävijöitä yli 80 tuhatta. On iso tapahtuma.

Marraskuun tapahtumia sitten päivittelen myöhemmin. Poikkea katsomaan tuotevalikoimaani ja nettisivulta voit löytää jo valmiiksi tuotteita joita hankkia. Kaikkea en kuitenkaan saa mahtumaan mukaan, eli jos jotain haluat mukaan noudettavaksi laita viestiä ennakkoon

Tästä se lähtee

Pirjo

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.