HUOM! 

Pienin toimitettava tilaus on 10 € ennen toimituskuluja. 


Toimitusehdot


HUOM! TOIMITAMME TUOTTEITA VAIN MANNER-SUOMEEN. EMME TOIMITA AHVENANMAALLE.

TYVÄRR SÄLJER VI INTE TILL ÅLAND. 


www.reetanruutu.fi on Reetan Ruutu Oy.n ylläpitämä kauppapaikka, jossa tuotteita myy Reetan Ruutu Oy, Tammitie 2, 04480 HAARAJOKI, Y.tu 2107652-2  puh. 0400 858615  Pirjo Sipronen.

Kiinteä myymälämme sijaitsee osoitteessa Jokikatu 8, 06100 PORVOO johon voi myös halutessaan tilata tuotteita noudettavaksi

Reetan Ruutu Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

HUOM! Tuotteiden tilaamiseen sisältyy maksuvelvollisuus.  Se ettei nouda pakettia ei ole tilauksen peruutus.  Älä siis tilaa ellet ole valmis maksamaan ja noutamaan tilaustasi valitsemasi kuljetustavan mukaisesti.

Tuotteiden määrät ja hinnat. 

Huolellisesta päivittämisestä huolimatta saattaa jostain tuotteesta puuttua hinta. Maksuttomia tuotteita meillä ei ole, ellei tuotteen tiedoissa nimenomaisesti mainita että tuote on ILMAINEN. 

Mikäli tuotteesta puuttuu hinta se poistetaan automaattisesti pakkausvaiheessa lähetyksestä. 

Postin tai Matkahuollon toimitus paketeille on meistä riippumatonta. Pakettisi voidaan siirtää toiseen noutopaikkan eikä ole välttämättä noudettavissa lähimmästä  noutopaikastasi.  Pakettien säilytysaika on myös lyhyt vain 7 vrk. Tilatessasi hyväksyt tämän. 


Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuollon Lähellä pakettitoimitusta. Tuotteet lähetetään kahden seuraavan arkipäivän aikana. Pakettitoimituksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja / tai sähköpostilla. Tuotteet ovat tämän jälkeen noudettavissa 7 päivän ajan. 

Jos et nouda pakettiasi ajoissa, vaan se palautuu meille, vähennetään palautuksen kuljetusmaksu palautettavasta summasta täysimääräisenä. Maksamallasi toimitusmaksulla lähetys voidaan lähettää vain yhden kerran. Toisesta lähetyksestä perimme täyden toimitusmaksun.  Asiakas on itse vastuussa siitä että osoite ja puhelinnumerotiedot ovat oikein tilauksessa.

Toimituskulut

Maksamme kaikki lähetyskulut yli 50 euron tilauksista Manner-Suomeen. Alle 50 euron tilauksiin lähetyskulu päivittyy tuotteiden mukaan. Tuotteilla voi olla erilaisia postimaksuvaihtoehtoja. Painon ja koon mukaan järjestelmä tarjoaa kaikki vaihtoehdot joista voit valita.  Mikäli olet epävarma, kysy reetan.ruutu@kolumbus.fi tai soita 0400 858 615

Varaamme oikeuden muuttaa toimitustapaa pakettitoimituksesta kirjetoimitukseksi jos se on mahdollista ja päinvastoin.

 Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Manner-Suomen alueelle. Kortteja voimme toimittaa myös ulkomaille, otathan yhteyttä sähköpostitse niin teemme tilauksen eri kautta.  ÅLAND ÅR INTE MÖJLIGT

Toimitusaika
Tilaukset pyritään toimittamaan kuljetettavaksi kahden seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Jos tilaus toimitetaan osissa maksaa Reetan Ruutu Oy jälkitoimitusten postimaksun.

Tuotepalautukset

Tilaukset ovat sitovia, mutta jos olet tyytymätön tuotteisiin voit palauttaa ne 14 vrk sisällä siitä kun olet ne vastaanottanut. Palautuksen kuljetusmaksun  ja muut palautuskulut maksaa asiakas itse.  Palautettavien tuotteiden täytyy olla myyntikuntoisia, jotta saat palautuksen täysimääräisenä tuotteiden osalta.

Mikäli palautat tuotteen ilman yhteydenottoa ja siitä koituu Reetan Ruutu Oy.lle postitus tai rahtikuluja niin vähennämme ne palautettavasta summasta.  

Viallisen tuotteen palautus


Sovi viallisen tuotteen palauttamisesta etukäteen. Jos tuote on rikkoutunut voi pelkkä valokuva riittää hyvityksen saamiseen. Reklamointiaika on  tuotteen vastaanottamisesta 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta reetan.ruutu@kolumbus.fi tai puhelimella numerosta 0400 858 615. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen uuteen tuotteeseen. Jos tuote on loppu, palautamme rahat.

Mikäli haluamme viallisen tuotteen takaisin maksamme palautuksen lähetyskulut, mutta palautus tulee tehdä antamiemme ohjeiden mukaan

Maksutavat

Hyväksymme Suomalaisisten pankkien verkkomaksut. Meillä ei voi maksaa luottokortilla eikä osamaksuvaihtoehdoilla erillisten palveluntarjoajien kautta. Ennakkomaksu on käytössä vain ajoittain, mikäli pankkipainikkiden toiminnassa tiedetään katkoja.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Reetan Ruutu Oy tai www.reetanruutu.fi


Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta tai reetan.ruutu@kolumbus.fi
- Puhelimella numerosta 0400 858 615   Pirjo Sipronen