Toimitusehdot

www.reetanruutu.fi on Reetan Ruutu Oy.n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Reetan Ruutu Oy, Tammitie 2, 04480 HAARAJOKI, Y.tu 2107652-2  puh. 0400 858615  Pirjo Sipronen

Reetan Ruutu Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

HUOM! Tuotteiden tilaamiseen sisältyy maksuvelvollisuus.  Se ettei nouda pakettia asiamieheltä, ei ole tilauksen peruutus.  Älä siis tilaa, ellet ole valmis maksamaan ja noutamaan tilaustasi valitsemasi kuljetustavan mukaisesti. 


Tuotteiden määrät ja hinnat. 

Huolellisesta päivittämisestä huolimatta saattaa jostain tuotteesta puuttua hinta. Maksuttomia tuotteita meillä ei ole, ellei tuotteen tiedoissa nimenomaisesti mainita että tuote on ILMAINEN. 

Mikäli tuotteesta puuttuu hinta se poistetaan automaattisesti pakkausvaiheessa lähetyksestä.

Postin ja Matkahuollon toimitus paketeille on meistä riippumatonta. Pakettisi voidaan siirtää toiseen noutopaikkan, eikä ole välttämättä noudettavissa lähimmästä postin noutopaikastasi.  Pakettien säilytysaika on myös lyhyt vain 7 vrk. Tilatessasi hyväksyt tämän.  


Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia sekä Matkahuollon Lähipakettia. Tuotteet lähetetään tilausta seuraavan kahden seuraavan arkipäivän aikana. Pakettitoimituksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Tuotteet ovat tämän jälkeen noudettavissa 7 päivän ajan.
Mikäli et nouda pakettia vaan se palautuu meille, vähennetään palautuksen postimaksu palautettavasta summasta.

Toimituskulut

Maksamme kaikki postikulut yli 50 euron tilauksista. Alle 50 euron tilauksiin postimaksu päivittyy tuotteiden mukaan. Tuotteilla voi olla erilaisia postimaksuvaihtoehtoja. Painon ja koon mukaan järjestelmä tarjoaa kaikki vaihtoehdot.  Mikäli olet epävarma, kysy reetan.ruutu@kolumbus.fi tai soita 0400 858 615

Varaamme oikeuden muuttaa toimitustapaa pakettitoimituksesta kirjetoimitukseksi jos se on mahdollista. Kirjetoimitusten postimaksu on postin 4 päivän toimitusajan mukaan. Mikäli haluat plus-merkillä varustetun toimituksen valitse se postimaksuvalikosta. Postin kulkunopeuteen emme voi vaikuttaa. HUOM! Postin lakon aikana emme toimita tilauksia kirjeenä.

 Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä enkelipatsaitaja muita ns. kovia tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Kortteja voimme toimittaa myös ulkomaille, otathan yhteyttä sähköpostitse niin teemme tilauksen eri kautta. 

Toimitusaika
Tilaukset pyritään toimittamaan kuljetettavaksi kahden seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Jos tilaus toimitetaan osissa maksaa Reetan Ruutu Oy jälkitoimitusten kuljetusmaksun.

Tuotepalautukset

Tilaukset ovat sitovia, mutta jos olet tyytymätön tuotteisiin voit palauttaa ne 14 vrk sisällä. Palautuksen postimaksun ja muut palautuskulut maksaa asiakas itse. 

Mikäli palautat tuotteen ilman yhteydenottoa ja siitä koituu Reetan Ruutu Oy.lle postitus tai rahtikuluja niin vähennämme ne palautettavasta summasta.  

Viallisen tuotteen palautus
Sovi viallisen tuotteen palauttamisesta etukäteen. Jos tuote on rikkoutunut voi pelkkä valokuva riittää hyvityksen saamiseen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta reetan.ruutu@kolumbus.fi tai puhelimella numerosta 0400 858 615. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen uuteen tuotteeseen. Jos tuote on loppu, palautamme rahat.

Mikäli haluamme viallisen tuotteen takaisin maksamme palautuksen postikulut mutta palautus tulee tehdä antamiemme ohjeiden mukaan

Maksutavat

Hyväksymme Suomalaisisten pankkien verkkomaksut.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Reetan Ruutu Oy tai www.reetanruutu.fi


Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta tai reetan.ruutu@kolumbus.fi
- Puhelimella numerosta 0400 858 615   Pirjo Sipronen